Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
مگر چه ایرادی داره مریم جون ؟؟
2021-09-14 17:25:00

Similar Question:
#زندگی

سلام دوستان، کسی می دونه برای ویزای خانوادگی پدر و مادر ، اگر ۵۰سال پیش بیشتر از ۶ماه توی یک کشور دیگه زندگی کرده باشن، عدم سوء پیشینه اون کشور نیازه؟
2024-01-03 00:00:00 # عمومی

بدون زبان فرانسه میشه مونترال زندگی کرد؟ چون من خیلی سخته برام یه زبان دیگه رو از صفر شروع کنم?♂
2021-09-02 15:13:00 #Montreal [زبان فرانسه] عمومی

و من به تازگی محل زندگیم را عوض کردم برای تغییر آدرس چه کاری باید انجام بدم ؟ سپاسگزارم از راهنمایی تون
2021-09-03 21:01:00 #Montreal [کار] عمومی

ی از با تجربه ها دارم...برای یه نیوکامر مجرد پسر و ۱ نفره...به صرفه ترین جا برای زندگی از زمان ورود تا حداقل ۲ سال ابتدایی تو چه جور خونه ایه؟اصراری به تک نفره بودن تو خونه نیست. شریکی هم اوکی هستم چون اون اوایل میخوام کمترین میزان هزینه رو داشته باشم.
2021-09-07 12:16:00 #Canada [تجربه] عمومی

من میخوام برای ماه بعدخونه بگیرم و منطقه های مونتریال رونمیشناسم میتونیدیه لیست ازقسمت هایی که میدونیدبرای زندگی خوب نیست و یاتجربه ش روداشتیدروبرام بفرستید؟ مرسی
2021-09-09 08:27:00 #Montreal [مونتریال] عمومی

دنبال کسی هستم که تومنطقه ubc زندگی کنه و بتونه دو روز در هفته دخترم رو از مدرسه به خونه بیاره مدرسه و خونه هر دو در ubc هست و با ماشین زیر ۱۰ دقیقه.اگر هم خونواده ای رومی شناسید که دنبال سرویس مدرسه باشه ممنون می شم بهم اطلاع بدید.
2021-09-09 21:33:00 #Vancouver [ماشین] عمومی

صبح ، من لیسانس حسابداری دارم و اینکه همدان زندگی میکنم زبان هم در حد مبتدی قصد مهاجرت به کانادا دارم ۲۳ سالمم هست اصلا نمیدونم باید چیکار کنم !؟
2021-09-10 03:14:00 #Canada [مهاجرت به کانادا] عمومی

برای شخصی که قصد مهاجرت و زندگی در مونترال رو داره چه برنامه مهاجرتی رو پیشنهاد میکنید
2021-09-10 19:22:00 #Montreal [پیشنهاد میکنید] عمومی

با ، راجع به mortgage داشتم، ممنون میشم راهنماییم کنید برای کسی که ۷ ساله کانادا زندگی میکنه، ۴ سال با استادی پرمیت و سه سال با ورک پرمیت و ۳ ساله شاغل در کانادا و درآمدش برای وام کفایت میکنه و برای پی از اپلای کرده (ساکن کبک)، سوال اول: برای خرید خونه مینیموم down payment برای چنین فردی چند درصد هست؟ اعداد مختلفی در گروه مطرح شده مثل ۳۵٪ یا ده درصد، میشه راهنمایی بفرمایید سوال دوم: آیا چنین فردی باید non-resident tax پرداخت کنه یا نه؟
2021-09-14 20:43:00 #Toronto [با ورک پرمیت] عمومی

با ، راجع به mortgage داشتم، ممنون میشم راهنماییم کنید برای کسی که ۷ ساله کانادا زندگی میکنه، ۴ سال با استادی پرمیت و سه سال با ورک پرمیت و ۳ ساله شاغل در کانادا و درآمدش برای وام کفایت میکنه و برای PR اپلای کرده، سوال اول: برای خرید خونه مینیموم down payment برای چنین فردی چند درصد هست؟ اعداد مختلفی در گروه مطرح شده مثل ۳۵٪ یا ده درصد، میشه راهنمایی بفرمایید سوال دوم: آیا چنین فردی باید non-resident tax پرداخت کنه یا نه؟
2021-09-14 20:45:00 #Montreal [با ورک پرمیت] عمومی

با در مباحث مختلف در گروه از نقش وکیل که هزینه ای بین ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار در خرید خانه صحبت شده و سوال من اینه که نقش وکیل در جایی که ایجنت برای خرید خانه هست چیست؟ کلا ممکنه توضیح بدید چه تفاوتی بین نقش ایجنت با وکیل به لحاظ کنترل موارد قانونی و سند خانه هست؟ درصورتی که ایجنت قادر به چک کردن سند و موارد قانونی تاثیر گذار در معامله نباشه پس چه لزومی برای استفاده از ایجنت هست؟ پیشاپیش سپاسگزارم
2021-08-29 07:24:00 #Montreal

سوال دقیق من این است که چرا تفکیک کردیم همون اول همه یک گروه ایرانیان کبک بودیم چرا گروه ایرانیان وست آیلند و ایرانیان لول درست شد ؟ دلیل این تفکیک چه بود ؟ حالا چرا مجدد تصمیم عوض شد
2021-09-14 17:30:00 #Montreal

سلام وقت همگی بخیر دوستان اطلاع دارین که در زمان ورود به کانادا، آیا آفیسر داخل چمدون رو چک میکنه؟بابت این میپرسم که اگر کسی با ویزای توریستی بیاد و بخواد بمونه واسه گرفتن ورک پرمیت، مجبوره لباس تابستونی هم همراه داشته باشه و آیا آفیسر نمیپرسه چرا توی این فصل سرد، لباس فصل دیگه ای هم دارین؟! ????
2024-01-14 00:00:00 #Montreal

در مونترال گروهی از افرادی که علاقه به فوتبال دارند وجود دارد؟ اگر میشناسید ممنون میشم به من معرفی کنید.
2021-08-28 20:52:00 #Montreal

سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00 #Montreal